Vippi.org lainaa heti

Onko Vippi.org suosionsa veroinen lainasivusto?

Vippi.org on lainasivusto, mistä saat lainaa heti tilille netistä. Se aloitti toimintansa vuonna 2018. Lainoja on tarjolla 100 eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin. Sivuston kautta on mahdollista saada lainoja ilman takaajia tai vakuuksia, mutta mitä muita ominaisuuksia tällä lainapalvelulla on? On siis aika käydä läpi arvostelumme tästä suosioon nousseesta sivustosta.

Vaivatonta ja nopeaa lainanhakua verkossa

Lainaa verkossa haettaessa on useita asioita, joita on syytä miettiä. Miten kauan hakemusprosessi esimerkiksi kestää? Lainahakemuksen täyttäminen ja henkilökohtaisen lainatarjouksen saaminen Vippi.org-sivustolla vie vain joitakin minuutteja. Mikäli hyväksyt saamasi lainatarjouksen, raha lähetetään tilillesi muutamassa minuutissa. Sinua saatetaan kuitenkin pyytää toimittamaan lisätodisteita tuloista tai muista tiedoistasi.

Pikavippi on yleensä kalliimpi kuin niin sanottu pankkilaina, mutta se on myös helpompi saada. Pikavipin korko määräytyy luottotietojesi ja tulojesi perusteella. Mikäli sinulla on vakaat tulot ja hyvät luottotiedot, Vippi.org voi tarjota sinulle erittäin edullisen pikavipin tai kulutusluoton. Lainahakemuksen jättäminen on palvelussa nopeaa ja yksinkertaista tietokoneen tai puhelimen avulla. Hakemukseen pääsemiseksi ja lainan allekirjoittamiseksi tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

Takaisinmaksuaikaa jopa 15 vuotta

Vippi.orgin kautta haettua lainaa on mahdollista maksaa takaisin omaan tahtiin, joten voit valita takaisinmaksuaikasi ainakin osittain itse. Jos maksat lainaa takaisin kuukausierissä, osa jäljellä olevasta määrästä on maksettava joka kuukausi. Koska lainan takaisinmaksuaika on tarvittaessa pitkä, sivuston kautta haettavat lainat sopivat myös henkilöille, jotka etsivät lainaa, jonka takaisinmaksuaika onnistuu jopa 15 vuodessa.

Vippi.orgissa lyhin takaisinmaksu aika on 1 kuukausi. Jos haluat muuttaa takaisinmaksuaikaa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Käytännössä sinun on kuitenkin maksettava kuukausittain noin 10 prosenttia jäljellä olevasta velan määrästä ja voit halutessasi maksaa myös suuremman osuuden (jopa koko lainan ilman lisäkustannuksia).

Pikavippi ilman nostokuluja?

Kulutusluottoja ja pikavippejä on tarjolla paljon. Jokainen rahoituslaitos yrittää houkutella kuluttajia ottamaan lainaa juuri heidän kanssaan. Monet pikavipit voivat näyttää aluksi edullisilta, mutta et voi olla varma lopullisista kustannuksista ilman vankkaa vertailua ja maksusuunnitelmaa. Vippi.orgista voit saada lyhytaikaisen ja edullisen lainan, johon ei kuulu harmittavia piilokustannuksia.

Sivuston tavoitteena on ollut alentaa varsinkin nostokustannuksia. Toisin sanoen pikalaina on suunniteltu siten, että voit nostaa rahaa erissä sen sijaan, että maksaisit jokaisesta nostostasi suuria kuluja. Asiakkailta ei veloitetakaan palvelussa nostopalkkiota lainkaan, mikä on melko harvinaista alalla. On tyypillistä, että rahoituslaitokset veloittavat noin 10 % jokaisesta nostosta.

Myös suuret lainat mahdollisia

Vippi.org on tunnettu nopeiden pikavippien tarjoamisesta, mutta voit hakea sivuston kautta myös 60 000 euron lainaa. Hakija antaa tällöinkin tarvittavat tiedot sivustolla ja liittää tarvittavat asiakirjat mukaan. Jos lainaehdot täyttyvät, asiakkaalle lähetetään lainatarjoukset välittömästi sähköpostitse.

Lainanottaja voi joko hyväksyä tai hylätä lainatarjouksen sen saatuaan. Vippi.org on tässä suhteessa turvallinen, sillä hakija voi aina valita, hyväksyykö vai hylkääkö hän saamansa lainatarjouksen. Kannattaa myös huomioida, että suurten summien lainoja varten hakijalla on oltava suuremmat tulot. Asiakkaan on pystyttävä vakuuttavasti maksamaan laina takaisin annetussa määräajassa. Mikäli sinulla on korkeat tulot ja luottotiedot kunnossa, saat yleensä todennäköisemmin myös huomattavan suuria lainoja.

On aina syytä pitää silmällä todellista vuosikorkoa ja kaikkia lainaan liittyviä maksuja. Markkinoinnissa esiin nostettu nimelliskorko voi antaa harhaanjohtavan kuvan lainan laadusta. Vippi.org saa kiitettävän arvosanan siitä, että se ilmoittaa suoraan kaikki lainoihin liittyvät maksut. Sivusto onkin läpinäkyvä ja turvallinen alusta varsinkin pienten lainojen hakemiseen. Aika tulee näyttämään, mitkä sivustot ja rahoituspalvelut pärjäävät tällä paljon kilpailulla alalla.