Credigo

Kun haet pika-luottoa, jolla on selkeät ehdot, ei piilotettuja kuluja ja haluat saada myös henkilökohtaista asiakaspalvelua, Credigo tarjoaa nämä kaikki. Se on Suomessa rekisteröitynyt yritys, jonka emoyhtiö Nordmill AB sijaitsee Ruotsissa. Se on perustettu vuonna 2006 ja sillä on jo yli 100 000 asiakasta Pohjoismaissa.

Lainaa jopa 2500 euroa

Credigo tarjoaa rahoitusratkaisuja, joissa asiakas maksaa vain korot lainatulle summalle. Credigon sivustolla on mahdollista selvittää kuukausittaiset takaisinmaksuerät ja asiakas näkee samalla koron yksinkertaisella laskurilla, jossa määritellään lainasumma sekä laina-aika. Credigolta lainaa voi hakea 20 -vuotta täyttänyt suomalainen ja Suomessa vakituisesti asuva luottokelpoinen henkilö. Lainan maksimimäärä on 2500€. Ja lainalle on mahdollista saada jopa viiden vuoden takaisinmaksuaika.

Lainaa haettaessa aluksi asiakas tunnistautuu TUPAS-verkkopankkitunnitautumista käyttäen. Credigolla on käytössä myös mobiilivarmenne. Alustavan lainapäätöksen asiakas saa heti, kun on lähettänyt hakemuksen. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainasumma maksetaan asiakkaan tillille 15 minuutin kuluessa asiakaspalvelun aukioloaikoina. Muutoin heti asiakaspalvelun avauduttua.

Joustava maksuaikataulu pienissä kuukausierissä

Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Lasku lähetetään reilusti ennen eräpäivää asiakkaalle. Eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä. Kun maksusuoritus on kirjautunut Credigon tilille, asiakas saa siitä ilmoituksen sähköpostiin. Viivästyneestä maksusta Credigo perii viiden euron muistutuslaskumaksun. Mikäli asiakkaalla on vaikeuksia maksaa kuukausittaista maksuerää, voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja neuvotella asiasta. Henkilökohtainen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin. Asiakaspalvelu on mahdollista tavoittaa myös puhelimitse, sähköpostilla, Facebookin tai chatin kautta sekä lähettämällä Credigon nettisivuilta löytyvällä lomakkeella yhteydenottopyynnön Credigolle. Nettisivuilta löytyy myös lisätietoa lainaehdoista ja asiakaspalvelun yhteystiedot.  

Credigo pähkinänkuoressa

  • Lainaa 100-2500€
  • Maksuaikaa 1-5 vuotta
  • Ikäraja 20 vuotta
  • Credigolta nopea lainapäätös
  • Ilmainen hakemus
  • Sopii pieneen ja keskikokoiseen luotontarpeeseen